Nawi Da Vinci

Assalamualaikum w.b.t

Greetings to all, 

Bismillahirrahmanirrahim.

 Terima kasih, Thanks sbb mengunjungi WP saya. Btw, xnak into formal sgt, let me introduce and share whats the main purpose of existence of mine over here. 
Call me Nawi, or whatever nickname that u prefer (ade yg dh lekat panggil Da Vinci 😁), single in status (kena mention ke?!)  keje di Bangsar area tp stay Sunway area. Suke outdoor aktiviti sbb dh puas jd indoor-ghost yg bru perasan, indoor byk habiskan ongkos yg ade. Outdoor kurang sikit dan menyihatkan, mane xnye, keje kt tmpt yg dh mmg sah sah 24/7 aircond je. 

Ade sebab kenapa tetibe sy nak menulis dlm blog, bermula drpd hobi dikala kebosanan sesorg, dok google tmpt² menarik utk dieksplor, singgah blog² org lain yg share pengalaman & tips² drpd dieorg. Mmg menarik lah dibuatnye snb info yg ade sgt berguna. Dtg seorg client sy, tetibe bg cdgn kt saya, “why dont u just create your own blog or something and share it to people out there. The content might be the same but u may share the update from time to time and some changes to that particular place, people will get to know and prepare for it.” hmmmmm….  Btu juga tu. Dan bkn ape, blh jg diabadikan experience yg ade kpd semua. So thats the real purpose actually. 

Ok, hope u guys yg visit the page, sudi²kan lah utk share komen dan info utk share bersama semua yg ade. 

Skrg nak duduk relaks, nk fikir, where shall I start.. Hmmmm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s